Het Groene Spoor

Het Groene Spoor bekent liefde voor de bij…

Facebook
Op Valentijnsdag, zondag 14 februari aanstaande willen wij onze liefde voor de bij uitspreken en nodigen u allen daarbij uit aanwezig te zijn! Het wordt gehouden op het groene veld naast Holland Opera op de Wagenwerkplaats te Amersfoort om 14.00 uur.

Op het programma staat
  • voorstellen nieuwe bestuursleden van de Stichting
  • launchen van de geheel vernieuwde website van Het Groene Spoor
  • start van de sponsor actie voor een bijen bloembollen veld
  • opgeven voor een workshop bijenhotel maken
  • uitdelen van de zon voor de zomer

Bijenhotel_1

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].