Het Groene Spoor

Het Groene Spoor actief in de wijk

Facebook

Op vrijdag 3 en zaterdag 4 juni organiseerde de winkeliersvereniging van de Noordewierweg een braderie. Hier mochten ook de wijkgebonden vrijwilligersinitiatieven een eigen stand inrichten. Het Groene Spoor beschikte vrijdag over een eigen kraam tussen een stand met veel bloeiende tuinplanten en een andere met onder andere fleurige bloemetjesjurken. Wij maakten er eveneens een kleurrijk geheel van d.m.v. banner, plantjes, posters en veel informatie over bloemetjes, bijtjes en ander zaad-gerelateerd materiaal.

13331066_10154431053397439_9192625909663319055_nEr was belangstelling genoeg bij onze kraam, vooral voor informatie over ons bloembollenveld en de recente plannen met de Wagenwerkplaats. De geanimeerde gesprekken voerden soms tot vér buiten het Soesterkwartier, maar er kwamen ook handige tips om de gemeente beter te betrekken bij onze wensen en activiteiten, evenals aanbiedingen van fysieke hulp bij grotere groene klussen al dan niet samen met kinderen uit de wijk. Opvallend was de onbekendheid van de activiteiten op het terrein van de WWP bij stadgenoten die niet in de buurt van de Soesterweg wonen. Leerpunt voor ons dus, nog meer reclame te maken voor Het Groene Spoor.

Op de zaterdag deden we alles nog eens dunnetjes over, nu samen met andere milieusparende werkgroepen binnen de stand van “Duurzaam Soesterkwartier”. Uiteraard lag het zwaartepunt nu meer op het groene welbevinden in de wijk. Dit resulteerde in nog meer belangstellenden voor de geplande bloembollenstrook en andere activiteiten van Het Groene Spoor. Mede door de voortreffelijke weersomstandigheden en de enthousiaste inzet van onze bestuursleden kunnen we terugzien op een geslaagd evenement en ons verheugen op de toenemende belangstelling voor ons werk.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].