Het Groene Spoor

De Schorpioen vlieg…

Facebook

Op een zondag avond wandelt een Groene Spoor dochter, die tevens muurschilder is, over Het Groene Spoor. Zij wordt enthousiast bij het zien van de jongeren hangplek, zo desolaat en bouwvallig. Daar kan een mooie muurschildering veel goed doen. Een week later is zij opnieuw in Amersfoort maar nu gewapend met spuitbussen, potten verf en kwasten. Geïnspireerd door de plek en de natuur van de omgeving slaat zij aan het schetsen en vervolgens het invullen van een magisch gedrocht: de schorpioen vlieg.

Iris_02
Een wonderlijke gedaanteverandering van de plek die vraagt om een afronding door herstel van de zuid wand. Als U meer werk wilt zien van Iris van Valkenhoef, kijk dan op http://www.irisvanvalkenhoef.nl

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].