Het Groene Spoor

Het Groene Spoor wint Kern met Pit trofee!

Facebook

Op zaterdag 21 januari vond op het landgoed Oostbroek te Bunnik de beoordeling plaats van de projecten die in 2016 meedongen naar het predicaat Kern met pit. Het Froene Spoor uit Amersfoort had daarvoor haar project van 106 m2 bloembollen poten voor de wilde bijen aangedragen.

Uit het juryrapport: “Op 2 december 2016 is 106 m2 bollengoed gepoot in aanwezigheid van sponsors buurtbewoners en vrijwilligers. Deels machinaal en deels handmatig. Een mooi resultaat voor een club die in 2017 10 jaar bestaat en nog lang niet klaar is met nieuwe plannen voor meer buurtgroen.

Wij stellen voor om dit initiatief het predicaat Kern met Pit toe te kennen”.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].