Het Groene Spoor

Het Groene Spoor brengt kleur op het Piet Mondriaanplein!

Facebook

Als hoogtepunt van ons 10-jarig bestaan bereikte het zonnebloemenlint van twee zijden het Piet Mondriaanplein. We hebben hier zo’n 15 bloembakken in passende frisse kleuren geschilderd mogen plaatsen en hierin zonnebloemplantjes gepoot. Als blijk van waardering voor ons initiatief was wethouder Tiggelaar van de gemeente Amersfoort bereid, woensdagmiddag 24 mei de laatste schakel vol te zetten met jonge plantjes. Dit geschiedde onder enthousiaste belangstelling van bewoners, buurtgenoten en natuurlijk de werkers van Het Groene Spoor. Zo hebben we allen een hele zonnige zomer gelegenheid te genieten van fris groen op ons plein.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].