Het Groene Spoor

Wat Is Dat Patat op 2 april 2018

Facebook

Het was lang onzeker of het wel door kon gaan. Maar gelukkig kwam het verlossende bericht. De tweede Paasdag, niet het allermooiste weer maar het gaat door. Dus bestellen we marktkramen en plantjes voor het leggen van de jaarlijkse smiley.

Wij zullen met name actievoeren voor het maken van delen van insectenhotels. Vanaf halftien bemensen Guido en Gijs de kraam, richten in met de info plakkaten en de banners en zagen alvast wat stammetjes op de lengte van 40 cm. Het leuke van “Wat Is Dat Patat” is dat Mariska Jacobi van Eventz voor de kinderen een lijstje maakt van af te handelen acties. Insectenhotel bouwen staat er ook op. De hebben wij de hele dag onafgebroken een wachtrij voor onze kraam staan van kinderen die gaatjes in boomstammen willen boren of buizen met leem willen vullen voor een krabbel op hun logboek. Geen tijd voor ons om wat te eten of te drinken. Al met al bijna twee kratje gevuld met stammetjes en buizen. En reclame kunnen maken voor onze acties voor insecten en voor Het Groene Spoor in het algemeen.

Please enter the Page ID of the Facebook feed you'd like to display. You can do this in either the Custom Facebook Feed plugin settings or in the shortcode itself. For example, [custom-facebook-feed id=YOUR_PAGE_ID_HERE].