Het Groene Spoor Organistatie

Organistatie

Werkgroep

De werkgroep Het Groene Spoor bestaat uit 5 personen, de drie bestuursleden, Guido van Beek, Chris van Rossum en Gijs van Valkenhoef. Mark Kino is de Tuinontwerper en Dick van Dalen de Websitebouwer.

Deze werkgroep vergadert eens in de veertien dagen en verricht onderhoudswerkzaamheden aan de reeds uitgevoerde werken, maakt plannen voor nieuwe activiteiten en zet die in een uitvoeringsschema.

Stichting

Naast de werkgroep Het Groene Spoor als onderdeel van de Vereniging Duurzaam Soesterkwartier bestaat er ook de stichting Het Groene Spoor. Deze stichting draagt zorg voor de financiële verantwoording van de activiteiten van de werkgroep.

Het stichtingsbestuur bestaat uit de volgende personen:

Gijs van Valkenhoef (voorzitter)
Chris van Rossum (secretaris)
Guido van Beek (penningmeester)

Vrijwilligers

Het Groene Spoor is een vrijwilligers organisatie. Alle werkzaamheden worden door vrijwilligers gedaan. Momenteel staan er ca. 50 vrijwilligers geregistreerd. Daaronder zijn begrepen:

  • sympathisanten
  • meewerkenden
  • donateurs
  • of een combinatie van bovenstaande

Daarnaast melden zich regelmatig deelnemers aan via een landelijke actie zoals NL-doet of vanuit bedrijven die maatschappelijke betrokkenheid in hun vaandel dragen.

Voor werkzaamheden waarvoor machinale bewerking is vereist wordt in opdracht van de stichting een hovenier ingehuurd.

Vind je het leuk om buiten groen bezig te zijn en lekker je handen vies te maken samen met meer enthousiaste mensen? Stuur ons dan geheel vrijblijvend een bericht op de Contactpagina met je wensen en vragen! Wij beantwoorden je vraag dan zo snel mogelijk!